Enthousiast, creatief en oprecht geïnteresseerd in anderen. Dat zijn woorden die mij als persoon én als journalist goed omschrijven. 
Mijn naam is Merel Revet, freelance journalist en content creator met een voorkeur voor reis- en human interest verhalen.

Ik ben geboren en opgegroeid in Zeewolde, maar heb altijd de ambitie gehad om meer van de wereld te zien. Op 17-jarige leeftijd vertrok ik voor 10 maanden naar Amerika om het Amerikaanse schoolleven te ervaren. Ik ben geïnteresseerd in andere culturen en vind het bijzonder om me te mengen in het lokale dagelijks leven. Wat voor mij soms heel vreemd kan zijn, is voor anderen juist doodnormaal.

Na mijn tijd in Amerika ben ik SPH gaan studeren, maar na twee jaar kwam ik erachter dat mijn hart niet in de hulpverlening ligt. Ik vind ervaringen van mensen super interessant en ben altijd in voor een goed gesprek. Maar ik wil mensen helpen vanuit mijn hart en niet door vooropgestelde methodieken volgen. Mijn passie ligt in het schrijven van verhalen en het maken van video’s, daarom koos ik voor de opleiding journalistiek.

In juni 2020 ben ik afgestudeerd van de opleiding journalistiek aan hogeschool Windesheim in Zwolle. Voor mijn afstudeerproductie deed ik onderzoek naar de screening van gastgezinnen in Amerika. Tijdens mijn studie specialiseerde ik mij in de richting geschreven journalistiek en deed ik een minor marketing en communicatie op IPAG Business School in Parijs.

Als freelance journalist en content creator kan ik je op verschillende manieren helpen. Ik heb ervaring met het maken van social media posts, het schrijven van blogs, nieuwsreportages, interviews en het maken van video’s.
Voor meer informatie en een eventuele samenwerking kun je mailen naar merelrevet@gmail.com of bellen naar +31 611975703. 

Sinds 26 juli 2020 ben ik ingeschreven bij de KVK met KVK-nummer: 78665299

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *